اصل دفترچه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی (آموزش و پرورش)
لینک دانلود: دانلود دفترچه سوالات استخدامی صنایع غذایی (آموزش و پرورش)
بخشی از سوالات این دفترچه
بخشی از سوالات این دفترچه که لینک دانلود کامل آن در بالا قرار گرفت را می توانید در زیر مشاهده کنید:
**- ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﻬﻨﮕﯽ ﻣﺎﻫﯽ، اﻧﺪازه ﮔﯿﺮي ﮐﺪام ﻣﻮرد ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1) آﻣﻮﻧﯿﺎك آزاد ﺷﺪه از ﺗﺠﺮﯾﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ
2) ﻧﯿﺘﺮوز آﻣﯿﻦ ﻫﺎي ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪه در ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺎﻫﺶ.
3) اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب آزاد ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻤﯽ
4) ﺗﺮي ﻣﺘﯿﻞ آﻣﯿﻦ آزاد ﺷﺪه از ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﺴﻔﻮﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎ
**- ﮐﺪام ﻣﻮرد، از اﻫﺪاف اﻓﺰودن ﻧﯿﺘﺮﯾﺖ ﺑﻪ ﻓﺮآورده ﻫﺎي ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1)ﺑﻬﺒﻮد رﻧﮓ 2)ﺟﻠﻮﮔﯿﺮي از رﺷﺪ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﺴﯿﻢ ﻫﺎ
3)ﺣﻔﻆ آب در ﺑﺎﻓﺖ ﻓﺮآورده ﻫﺎ 4)ﺑﻪ ﻋﻨﻮان آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان
**-ﮐﺪام ﻣﻮرد، از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎي ﺳﻔﯿﺪه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1)ﮐﻮﻧﺎﻟﺒﻮﻣﯿﻦ 2)ﻻﮐﺘﺎﻟﺒﻮﻣﯿﻦ 3)ﻟﺴﯿﺘﯿﻦ 4)وﯾﺘﻠﯿﻦ
**- ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺴﯿﺎر ﺧﻮب اﺳﯿﺪ ﭼﺮب دوﮐﻮزاﻫﮕﺰا اﺋﻮﺋﯿﮏ اﺳﯿﺪ (DHA)، ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1)ﻣﺎﻫﯽ 2)ﺷﯿﺮﮔﺎو 3)ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ 4)ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
**- ﺑﻪ ﭼﻪ ﻋﻠﺘﯽ آﻣﺎده ﺳﺎزي اوﻟﯿﻪ و ﺳﺮد ﮐﺮدن ﻣﺤﺼﻮل ﭘﺲ از ﺻﯿﺪ، ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﻤﻞ آوري ﻣﯿﮕﻮ ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽ ﺷﻮد؟
1)ﻧﺴﺒﺖ ﺑﺎﻻي ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮕﻮ 2)ﻧﺴﺒﺖ ﺑﺎﻻي ﭼﺮﺑﯽ ﻣﯿﮕﻮ
3)ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺷﺪﯾﺪ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺪن ﻣﯿﮕﻮ 4)آﻟﻮدﮔﯽ ﺷﺪﯾﺪ ﻣﯿﮕﻮﻫﺎي ﺻﯿﺪ ﺷﺪه
**- ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﻨﺪه ﻣﺎده ﺧﺸﮏ آب ﭘﻨﯿﺮ ﭼﯿﺴﺖ؟
1)ﻻﮐﺘﻮز 2)ﭼﺮﺑﯽ 3)ﮐﺎزﺋﯿﻦ 4)ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ
**- اﺻﻼح اﮔﺰاﺳﺖ Exhausting در ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮت، ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1) ﺧﺎرج ﮐﺮدن ﻫﻮاي داﺧﻞ ﻗﻮﻃﯽ
2) آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮي
3) از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن ﻣﯿﮑﺮوب ﻫﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﺮﻣﺎ
4) ﺳﺘﺮون ﮐﺮدن ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎ ﭘﯿﺶ از ﭘﺮ ﺷﺪن
**-ﻋﻠﺖ ﻇﺎﻫﺮ ﮐﺪر آب ﺳﺒﺐ ﭼﯿﺴﺖ و ﺑﺎ اﻓﺰودن ﭼﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﻣﯽ ﺗﻮان آن را ﮐﺎﻫﺶ داد
1)ﭘﮑﺘﯿﻦ - ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ازت دار 2)ﭘﮑﺘﯿﻦ - ﺧﺎك ﺑﻨﺘﻮﻧﯿﺖ
3)ﺗﺎﻧﻦ - ﻓﻠﺰات ﺳﻨﮕﯿﻦ 4)ﺗﺎﻧﻦ - ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
**- ﮔﻨﺪم اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه در ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺪام ﻓﺮآورده، درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎﻻﯾﯽ دارد؟
1)ﻓﺮآورده ﻫﺎي ﺗﺨﻤﯿﺮي 2)ﻓﺮآورده ﻫﺎي ﺧﻤﯿﺮي 3)ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ 4)ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ
**- ﻣﯿﺰان ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﮐﺪام ﻣﺎده، ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ؟
1)ﮔﻨﺪم 2)ﺑﺮﻧﺞ 3)ذرت 4)ﺟﻮ
**- در ﮐﺪام PH،ﺧﻤﯿﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه از آرد ﮔﻨﺪم، ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ اﻻﺳﺘﯿﺴﯿﺘﻪ را دارد؟
1)4 2)6 3)5 4)7
**- ﺑﺮﯾﮑﺲ رب ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﮐﻪ در ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎي ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮد، ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1)15 2)30 3)21 4)60
**- ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﺿﺮوري، در ﮐﺪام روﻏﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ؟
1)ﮔﻠﺮﻧﮏ 2)آﻓﺘﺎب ﮔﺮدان 3)ﺳﻮﯾﺎ 4)زﯾﺘﻮن
**- اﻧﺪﯾﺲ ﺻﺎﺑﻮﻧﯽ روﻏﻦ ﻫﺎ، ﻧﺸﺎن دﻫﻨﺪه ﭼﯿﺴﺖ؟
1)درﺟﻪ اﺷﺒﺎع 2)ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ
3)ﻃﻮل زﻧﺠﯿﺮ اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب 4)ﻣﯿﺰان ﺗﻨﺪ ﺷﺪن
**- ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻏﯿﺮ ﭘﻠﯽ ﺳﺎﮐﺎرﯾﺪي در ﻓﯿﺒﺮﻫﺎي ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1)ﭘﮑﺘﯿﻦ 2)ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ 3)ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ 4)ﺳﻠﻮﻟﺰ
**- اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﻋﻤﺪه در اﻧﮕﻮر ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1)ﻣﺎﻟﯿﮏ 2)ﺗﺎرﺗﺎرﯾﮏ 3)ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ 4)ﮔﻠﻮﮐﻮﻧﯿﮏ
**- ﻋﻠﺖ ﺑﻪ وﺟﻮد آﻣﺪن ﻟﮑﻪ ﻫﺎي ﺳﯿﺎه در ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎي ﮐﻨﺴﺮو ﻧﺨﻮد ﻓﺮﻧﮕﯽ ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1) ﻟﮑﻪ دار ﺑﻮدن ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ
2) ﺗﺨﻠﯿﻪ ﻧﺎﻗﺺ ﻫﻮاي داﺧﻞ ﻗﻮﻃﯽ
3) ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺳﻮﻟﻔﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن آزاد ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎم ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ﺑﺎ ﻓﻠﺰ ﻗﻮﻃﯽ
4) آﻟﻮدﮔﯽ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ
**- ﮐﺪام ﻣﺎده، ﺑﺮاي ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭘﺨﺖ ﻣﻄﻠﻮب ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎي ﮐﻨﺴﺮو ﮐﺎرﺑﺮد دارد؟
1)اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ 2)ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣﺲ 3)اﺳﺘﻦ 4)ﭘﺮوﭘﯿﻞ اﻟﮑﻞ
**- ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺣﻼل، ﺑﺮاي روﻏﻦ ﮐﺸﯽ از ﭘﻨﺒﻪ داﻧﻪ ﮐﺪام اﺳﺖ؟
1)اﺳﺘﻮن 2)اﺗﯿﻞ اﺗﺮ 3)ﻣﺘﯿﻞ ﭘﻨﺘﺎن 4)اﯾﺰوﭘﺮوﭘﯿﻞ اﻟﮑﻞ
**- PH ﺷﺮﺑﺖ ﺧﺎرج ﺷﺪه از دﯾﻔﻮزﯾﻮن در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻗﻨﺪ ﮐﺪام اﺳﺖ
1)4/6-8/5 2)5-5/4 3)7-5/6 4)8-2/7
**- ﮐﺪام ﻣﻮرد، از ﻣﻮاد ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﻨﺪه ﻣﺎرك در ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1)راﻓﯿﻨﻮز 2)ﺳﺎﮐﺎرز 3)ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ 4)ﻗﻨﺪاﯾﻨﻮرت
اصل دفترچه را از لینک ابتدای صفحه دانلود کنید.