اصل دفترچه سوالات استخدامی هنرآموز علوم دامی (عمومی + تخصصی)
لینک دانلود: دانلود اصل دفترچه سوالات آزمون استخدامی هنراموز علوم دامی
درباره این فایل
در لینک بالا اصل دفترچه سوالات تخصصی هنرآموز علوم دامی در استخدام آموزش و پرورش به همراه سایر جزوه ها و سوالات استخدامی مرتبط قابل دانلود می باشد، جهت آشنایی با این فایل، بخشی از سوالات دفترچه تخصصی هنرآموز دامی در زیر آمده است:
- در ﮐﺪام ﯾﮏ از ﺣﯿﻮاﻧﺎت زﯾﺮ، ﺑﺎﻟﺸﺘﮏ دﻧﺪاﻧﯽ (Dental Pad)وﺟﻮد ﻧﺪارد؟
1) اﺳﺐ. 2) ﮔﺎو. 3) ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ. 4) ﺑﺰ.
- اوﻟﯿﻦ ﻓﺤﻠﯽ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﺗﺨﻢ ﮔﺬاري، در ﮐﺪام ﯾﮏ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ رخ ﻣﯽ دﻫﺪ؟
1) ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ. 2) اﺳﺐ 3) ﮔﺎو. 4) ﮔﺎوﻣﯿﺶ.
- در ﮐﺪام ﯾﮏ از ﺣﯿﻮاﻧﺎت ،ﮐﻠﯿﻪ ﻓﺎﻗﺪ ﻟﮕﻨﭽﻪ اﺳﺖ؟
1) اﺳﺐ . 2)ﺷﺘﺮ 3) ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ. 4) ﮔﺎ
- ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﺷﺢ ﮐﺪام ﻫﻮرﻣﻮن، ﻣﻮﺟﺐ دﯾﺎﺑﺖ ﺑﯽ ﻣﺰه ﻣﯽ ﺷﻮد؟
1)ADH 2) هورمون رشد 3)TSH 4) هر سه مورد
- ﮐﺪام ﻣﻮرد، از ﻋﻮارض ﻓﻘﺪان اﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﻧﯿﺴﺖ؟
1) اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﭼﺮﺑﯽ در ﺑﺎﻓﺖ. 2) اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﻨﺪ ﺧﻮن.
3) ﭘﯿﺪاﯾﺶ ﻗﻨﺪ در ادرار 4) ﻣﺸﺎﻫﺪه اﺟﺴﺎم ﮐﺘﻮﻧﯽ در ﺧﻮن و ادرار.
- ﺣﺪود ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ و ﺟﺬب ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1)45-25 2)50-35 3) 75-50 4) 95-90
-کدام گزینه، درست است؟
1) ﭘﻠﯽ ﻣﺮو ﻟﯿﺴﻢ ﺑﺎﮐﺘﺮي ﻫﺎ، در ﻣﺤﯿﻂ ﻫﺎي ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮐﺸﺖ ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻣﯽ ﺷﻮد.
2) ﭘﺪﯾﺪه ﺗﺮاﻧﺲ ﻓﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، از وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎي ﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮي اﺳﺖ.
3) ﺗﻮﻧﻮﭘﻼﺳﺖ، ﭘﻮﺷﺶ ﺧﺎرﺟﯽ ﺳﻠﻮل ﺑﺎﮐﺘﺮي اﺳﺖ.
4) داﻧﻪ ﻫﺎي وﻟﻮﺗﯿﻦ، ﺣﺎوي رﻧﮓ ﻣﺘﺎﻓﺴﻔﺎت و ﮔﺮاﻧﻠﻮ ﻫﺎي ﮐﺮوﻣﺎﺗﯿﮏ اﺳﺖ.
- ﮐﺪام وﯾﮋﮔﯽ، ﺑﻪ ﭘﺮوﺗﻮ ﭘﻼﺳﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﻣﺮﺑﻮط اﺳﺖ؟
1) ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺑﯿﻀﯽ ﺑﻮده و ﻗﺎدر ﺑﻪ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺳﻠﻮﻟﯽ و اﺳﭙﻮردار ﺷﺪن اﺳﺖ.
2)قادر به سنتز Diamino Pimeli Acid می باشند
3) ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻫﺎي ﻓﺎژي ﺣﺴﺎس اﻧﺪ.
4) ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ زﯾﺎدي ﺑﻪ ﻓﺸﺎر اﺳﻤﺰي دارﻧﺪ.
-کدام گزینه، درست است؟
1)Thiotrix (تیوتریکس) ، یک باکتری خزنده (Creeping) است.
2)باکتری های Amphitrichates چند فلاژل در یک انتها دارند
3) ﻋﻤﻞ اﺳﭙﻮردار ﺷﺪن، ﯾﮏ روش ﺗﮑﺜﯿﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮي اﺳﺖ.
4) اﺳﭙﯿﺮوﮐﺖ ﻫﺎ، داراي ﻫﺴﺘﻪ ﻣﺸﺨﺺ و دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
- ﺑﺎﮐﺘﺮي ﻫﺎي اﺳﯿﺪ ﻻﮐﺘﯿﮏ، ﺟﺰو ﮐﺪام دﺳﺘﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮي ﻫﺎي زﯾﺮ ﻗﺮار دارﻧﺪ؟
1)Obligate aerobes 2)Micro aerophilic
3)Facultative aerobes 4)Capnophilic bacteria
- در ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ، اﺳﯿﺪﻫﺎي آﻣﯿﻨﻪ ﮔﻮﮔﺮد دار ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1) ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺘﺎن. 2) ﭘﻮدر ﺧﻮن.
3) ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ 4) ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا
- در ﺳﯿﻠﻮي ذرت ﮐﻪ ﺑﻪ روش ﺻﺤﯿﺢ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ، ﮐﺪام اﺳﯿﺪ ﺑﯿﺶ ﺗﺮ اﺳﺖ؟
1) اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ. 2) اﺳﯿﺪ واﻟﺮﯾﮏ. 3) اﺳﯿﺪ ﻻﮐﺘﯿﮏ. 4) اﺳﯿﺪ ﭘﺮوﭘﯿﻮﺋﯿﮏ.
- در ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف اوره، ﮐﺪام ﻋﻨﺼﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ﺑﯿﺶ ﺗﺮي ﺑﺎﯾﺪ در ﺟﯿﺮه ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮار ﮔﯿﺮد؟
1) ﮔﻮﮔﺮد. 2) آﻫﻦ. 3) ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ 4) ﮐﻠﺴﯿﻢ.
- ﮐﺘﻮز در اﺛﺮ ﻓﻘﺪان ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻋﻮال زﯾﺮ، در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ وﺟﻮد ﻣﯽ آﯾﺪ؟
1) ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات. 2) وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A و B12 .
3) اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﺿﺮوري. 4) اﺳﯿﺪﻫﺎي آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوري.
- ﻣﻌﻨﯽ واژه PER، ﻋﺒﺎرﺗﺴﺖ از:
1) ارزش ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ 2) ارزش ﺷﯿﻤﯽ ﻏﺬاﯾﯽ.
3) درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم. 4) ﻧﺴﺒﺖ ﺑﺎزده ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ.
- ﮐﺪام ﯾﮏ از اﺳﯿﺪﻫﺎي آﻣﯿﻨﻪ زﯾﺮ، اﺳﯿﺪ اﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوري )اﺻﻠﯽ( ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟
1) آﻻﻧﯿﻦ. 2) ﺗﯿﺮوزﯾﻦ. 3) ﻟﻮﺳﯿﻦ. 4) ﭘﺮوﻟﯿﻦ.
-اﻧﺮژي ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ (ME)، ﻋﺒﺎرﺗﺴﺖ از:
1) اﻧﺮژي ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮي ﻣﻨﻬﺎي ﻣﺠﻤﻮع اﻧﺮژي ادرار و اﻧﺮژي ﮔﺎزﻫﺎي ﺣﺎﺻﻞ از ﺗﺨﻤﯿﺮ.
2) اﻧﺮژي ﻧﺎﺧﺎﻟﺺ ﻣﻨﻬﺎي ﻣﺠﻤﻮع اﻧﮋري ﻣﺪﻓﻮع و اﻧﺮژي ادرار.
3) اﻧﺮژي ﻧﺎﺧﺎﻟﺺ ﻣﻨﻬﺎي اﻧﺮژي ادرار.
4) اﻧﺮژي ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮي ﻣﻨﻬﺎي ﻣﺠﻤﻮع اﻧﺮژي ﻣﺪﻓﻮع و اﻧﺮژي ﮔﺎزﻫﺎي ﺣﺎﺻﻞ از ﺗﺨﻤﯿﺮ و اﻧﮋري اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺮارت.
- در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎي ﮔﻮﺷﺘﯽ، ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﻋﺒﺎرﺗﺴﺖ از:
1)1 به 2 2) 2 به 1 3)1 به 18 4) 7/0 به 9/0
- اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﺪام ﻣﻮرد از ﻣﻮارد زﯾﺮ، ﺳﺒﺐ اﻓﺰاﯾﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
1)کنسانتره. 2)NFE 3)علوفه 4) کربوهیدرات های خوراک
- دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ (NDF)، ﺷﺎﻣﻞ ............. اﺳﺖ.
1) ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ. 2) ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﺗﺎﻧﯿﻦ.
3) ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ، ﭘﮑﺘﯿﻦ. 4) ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ، ﮐﺮاﺗﯿﻦ، ﺗﺎﻧﯿﻦ.
- ﮐﺪاك ﯾﮏ ، ﺑﺎﻋﺚ ﺻﻮرﺗﯽ رﻧﮓ ﺷﺪن ﺳﻔﯿﺪه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﯽ ﮔﺮدد؟
( اﮐﺴﯿﺪه ﺷﺪن ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎي ﻣﻀﺮ. 2) آﻫﻦ زﯾﺎد در ﺟﯿﺮه
3) اﺳﯿﺪﻫﺎي ﭼﺮب حلقوی Cyclopropere 4) ﮔﻮﺳﯿﺒﻮل.
- اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﺪام ﻣﻮاد، ﺳﺒﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
1)ازت آمونیاکی و پروتئین ها 2) لیپیدها و تاتن ها
3) سلولز و همی سلولز 4) ویتامین های B6 و B12
- ﺑﻪ ﮐﺪام ﻋﻠﺖ، ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮد؟
1) وﺟﻮد واﺣﺪﻫﺎي ﺳﯿﻠﯿﮑﺎﺗﯽ و ﻏﯿﺮ ﻓﺌﻠﯿﮑﯽ در ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آن.
2) ﻣﻘﺪار زﯾﺎد ﻧﯿﺘﺮوژن در ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آن.
3) ﮐﻤﯽ اﮐﺴﯿﮋن در ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آن و ﻓﺸﺮدﮔﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن.
4) ﺳﻠﻮﻟﺰ و ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ در ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آن ﻣﻨﺰوج ﺷﺪه اﻧﺪ.
- ﮐﺪاك اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﻓﺮّار، در ﺑﺪن ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﻧﺮژي (ATP)ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد
1) اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ . 2) اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ
3) اﺳﯿﺪ اﯾﺰوواﻟﺮﯾﮏ. 4) اﺳﯿﺪ ﭘﺮوﭘﯿﻮﺋﯿﮏ.
-راندمان غذایی طیور.............
1) ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ دﻣﺎي ﻣﻄﻠﻮب ﺳﺎﻟﻦ، اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ.
2) از ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻣﺼﺮف ﻏﺬا ﺑﻪ وزن زﻧﺪه، ﺑﻪ دﺳﺖ ﻣﯽ آﯾﺪ.
3) ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ اﻧﺮژي ﺟﯿﺮه دارد.
4) در ﮔﻠﻪ ﻫﺎي ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ، ﺑﯿﺶ ﺗﺮ از ﮔﻠﻪ ﻫﺎي ﻣﺎدر ﺗﺨﻢ ﮔﺬار اﺳﺖ.